tag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post4353507980305372506..comments2023-05-03T12:31:06.790+02:00Comments on Citrina ir bulvė: Eklerai su apelsinų kremu ir šokoladuCitrina ir bulvėhttp://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-27621601667728994022014-02-03T15:02:46.315+01:002014-02-03T15:02:46.315+01:00Ačiū už komentarą, Jurga :) Man kepimo popierius i...Ačiū už komentarą, Jurga :) Man kepimo popierius irgi pasiteisina labiau.Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-85897924389248453892014-02-03T12:36:30.979+01:002014-02-03T12:36:30.979+01:00Hmn.. noriu prisidėti prie pokalbio. Kepant ant sk...Hmn.. noriu prisidėti prie pokalbio. Kepant ant skardos, net miltukais pabarstytos, man labai prilipo, o nuo popieriaus idealiai nusiėmė. Taip pat tešlos kėlimuisi tai neturėjo įtakos.Jurgahttps://www.blogger.com/profile/10977405884951326678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-9070999933203900172012-03-12T13:40:23.048+01:002012-03-12T13:40:23.048+01:00Netaikau visiem kepiniam, tik tiem, kurie gaminami...Netaikau visiem kepiniam, tik tiem, kurie gaminami is plikytos teslos. O kepu tiesiog ant skardos, dar nepasitaike, kad priliptu ar sunkiai nusiimtu.Kristinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-26690500968713308072012-03-10T19:17:01.850+01:002012-03-10T19:17:01.850+01:00Kokia įdomi pastaba, Kristina. O ant ko kepat jūs?...Kokia įdomi pastaba, Kristina. O ant ko kepat jūs? Nes tešla tai lipni tokia... Man niekad neteko girdėt, kad dėl popieriaus kepiniai iškyla mažiau...Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-6635270743637158622012-03-10T16:20:50.474+01:002012-03-10T16:20:50.474+01:00Jokiu budu nereikia deti kepimo popieriaus kepant ...Jokiu budu nereikia deti kepimo popieriaus kepant eklerus, pakyla daug maziau nei turetu. O kremas labai idomus, isbandysim ;)Kristinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-69949726801607720032012-02-24T09:44:39.755+01:002012-02-24T09:44:39.755+01:00Šaunuoliukas. Jau paskaičiau tavo įspūdžius :)Šaunuoliukas. Jau paskaičiau tavo įspūdžius :)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-51091448171808842292012-02-23T23:42:33.488+01:002012-02-23T23:42:33.488+01:00Tiesą sakei, kantrybės reikia. Bet kažkaip ėmiau i...Tiesą sakei, kantrybės reikia. Bet kažkaip ėmiau ir pasigaminau. :)Neringahttps://www.blogger.com/profile/17528673448398093654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-70893224305417642882012-02-22T22:53:02.353+01:002012-02-22T22:53:02.353+01:00Aš žinau, kas tokius labai mėgsta. Gal kada reiks ...Aš žinau, kas tokius labai mėgsta. Gal kada reiks pasiryžti ir pagaminti :) Nieko panašaus nesu gaminusEgle Bhttps://www.blogger.com/profile/05999718434218673214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-90896500555484907262012-02-22T11:58:36.781+01:002012-02-22T11:58:36.781+01:00O gražuolėliai skanuolėliai! Nesidalinčiau su niek...O gražuolėliai skanuolėliai! Nesidalinčiau su niekuo!Astahttps://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-8707026231852542302012-02-19T17:11:57.459+01:002012-02-19T17:11:57.459+01:00Sėkmės, Neringa! Šiaip laiko kiek užima, bet užtat...Sėkmės, Neringa! Šiaip laiko kiek užima, bet užtat kaip skanuuuuu :)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-17277966057394731652012-02-19T17:11:04.735+01:002012-02-19T17:11:04.735+01:00Ačiū, Asta :) Gerai, kad tas mano Citrina toks sup...Ačiū, Asta :) Gerai, kad tas mano Citrina toks supratingas... iš meilės, tikriausiai :) nes pats irgi labai mėgsta įdarytus plikytos tešlos pyragiukus :)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-14155857839014777802012-02-19T17:07:15.427+01:002012-02-19T17:07:15.427+01:00Forelle, labai taikli pastaba :) Mes gaminom pagal...Forelle, labai taikli pastaba :) Mes gaminom pagal įraše minėtą knygelę ir ten visuose receptuose rašo, kad reikia kepti būtent tokioj temperatūroj apie valandą. Mums pavyko labai gerai. Nors tiesa, kad panaršius internete ir kitose patikimose kulinarinėse knygose rašoma, kad reikia kepti apie 25-30 min. 180 C temperatūroje. Kitą sykį mėginsim taip kept ir žiūrėsim, kuo skiriasi. :)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-35475715017231967252012-02-18T20:41:47.968+01:002012-02-18T20:41:47.968+01:00Jau žinau, ką gaminsiu ateinančią savaitę - niam n...Jau žinau, ką gaminsiu ateinančią savaitę - niam niam, kaip skaniai atrodo :)Neringahttps://www.blogger.com/profile/17528673448398093654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-52994070471770192642012-02-13T20:22:37.827+01:002012-02-13T20:22:37.827+01:00Vai vai vai, nu jei aš būčiau toji Citrina, tikrai...Vai vai vai, nu jei aš būčiau toji Citrina, tikrai tau taip nenuskiltų ir dalintumėmės per pusę :)) Dieeevinu eklerus, tobulas desertas! O šie atrodo tiesiog fantastiškai!!! :)Astahttp://www.sauletavirtuve.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-1131981614263818822012-02-13T06:25:40.173+01:002012-02-13T06:25:40.173+01:00Aš irgi prisijungsiu pie dievinančių eklerus ir bū...Aš irgi prisijungsiu pie dievinančių eklerus ir būtinai tik su plikytu vaniliniu kremu. Va tada tai apsivalgymas, su niekuo nesidalinu :) <br />Pati ne kartą esu kepus plikytos tešlos gaminius, tai man užkliuvo temperatūra ir laikas tavajam recepte. Visiems plikytiniams kepimo temperatūra prasideda nuo 200 C ir kepama trumpai, o čia valandą laiko?Forellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-61835016832736625262012-02-12T21:51:14.063+01:002012-02-12T21:51:14.063+01:00Jurga, tai ir tu mano draugė tada :D ;)Jurga, tai ir tu mano draugė tada :D ;)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-45021159938960226972012-02-12T21:50:49.157+01:002012-02-12T21:50:49.157+01:00Tai skanių ir romantiškų eklerų antradienį ;)Tai skanių ir romantiškų eklerų antradienį ;)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-76009423846708384402012-02-12T21:37:59.138+01:002012-02-12T21:37:59.138+01:00Jooo... Eklerai... Aš irgi juos mėgstu. Ne tas žod...Jooo... Eklerai... Aš irgi juos mėgstu. Ne tas žodis kaip mėgstu :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-46588638460834299002012-02-12T20:21:07.621+01:002012-02-12T20:21:07.621+01:00Ir aš jau viskas 14 dieną kepsiu juos :] tik planu...Ir aš jau viskas 14 dieną kepsiu juos :] tik planuoju varškės įdarą, kad būtų galima greičiau mėgautis :]Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.com