tag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post6257075432983494663..comments2023-05-03T12:31:06.790+02:00Comments on Citrina ir bulvė: Sūdyta lašiša su garstyčių ir medaus padažuCitrina ir bulvėhttp://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-29198094621811426852011-01-17T11:46:47.540+01:002011-01-17T11:46:47.540+01:00Ačiū ir tau, Asta ;) Ou, šitas receptelis labai vi...Ačiū ir tau, Asta ;) Ou, šitas receptelis labai vilioja, dar su burokėliais... gal ir mes kada išbandysim, ačiū :)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-25370790339729841812011-01-16T21:11:01.411+01:002011-01-16T21:11:01.411+01:00Gauti naujų metų palinkėjimus, kai jau nebesitiki ...Gauti naujų metų palinkėjimus, kai jau nebesitiki jų gauti, netgi smagiau :)<br /><br />Švedijoj rodė dokumentinį filmą apie Norvegijoj auginamas lašišas. Daug povandeninių srovių tame versle. Islandas, žuvų miltų fabrikėlio savininkas sakė, kad jis nevalgo lašišų, nes žino, kuo jas maitina, gi pats tą gamina ir norvegams parduoda.<br />Neskanu burnoj paliko po to filmo, bet lašišas ir toliau mėgstam. Man švediškoji gravadlax skaniausia. Šitas ne visai tradicinis variantas laukia eilėje dabar http://www.jamieoliver.com/magazine/recipes-view.php?title=gorgeous-beetroot-gravadlaxAstahttps://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-59312879590290509602011-01-16T18:24:04.030+01:002011-01-16T18:24:04.030+01:00Labai ačiū, Jurgita! Aš irgi nesu didelė žuvies ri...Labai ačiū, Jurgita! Aš irgi nesu didelė žuvies rinkimosi ekspertė, šį darbelį visuomet atlieka Citrina. O šiaip ir aš džiaugiuosi, kad čia turim gerą žuvų pasirinkimą, žuvį valgyti sveika ;)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-71017446839266804292011-01-16T17:23:38.118+01:002011-01-16T17:23:38.118+01:00Ooo, grįžot, valio valio (:
Ir jus su Naujais. Pač...Ooo, grįžot, valio valio (:<br />Ir jus su Naujais. Pačių skaniausių :)<br /><br />Lašiša tobula. Aš žuvies nemoku rinktis, nors Londone jos pasirinkimas tiesiog sunkiai tikėtinas... Seniai svajoju apie šviežią, patį šviežiausią tuną ir lašišą (: Gaminsiu.Jurgitahttp://duonosirzaidimu.wordpress.comnoreply@blogger.com