tag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post6546734270712260649..comments2023-05-03T12:31:06.790+02:00Comments on Citrina ir bulvė: Abrikosų ir levandų pyragasCitrina ir bulvėhttp://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-24038042779843817182010-08-23T11:31:43.841+02:002010-08-23T11:31:43.841+02:00Oho, tai švedai didelių pakuočių mėgėjai, vadinasi...Oho, tai švedai didelių pakuočių mėgėjai, vadinasi :) Pyrago receptas iš prancūziškos knygos, tai jie savais standartais ir surašė.<br />Na ką gi, skanučio pyragėlio! :)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-19112783224118939452010-08-23T11:00:55.140+02:002010-08-23T11:00:55.140+02:00tai vat, kad turiu uzsilikusį Lietuvoj pirkta pake...tai vat, kad turiu uzsilikusį Lietuvoj pirkta pakelį 30 g, o pati gyvenu Švedijoj, kur kepimo milteliai indeliuose po 225 g :) Kiekvienoj šaly savi standartai<br />Bet dabar kai viskas aišku, tai beliks mėgautis šviežiu pyragu :)Astahttps://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-12623256637242340532010-08-22T21:37:22.000+02:002010-08-22T21:37:22.000+02:00Asta, mano pakelyje 11 g :) Šiaip geras klausimas,...Asta, mano pakelyje 11 g :) Šiaip geras klausimas, nes pakelių gali būti visokių. LT, kiek pamenu, jie didesni, o čia jie visi standartiniai mažiukai po 11 g, t.y. maždaug arbatinis šaukštelis.Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-39956681174458736572010-08-22T14:37:14.752+02:002010-08-22T14:37:14.752+02:00Pagaliau gavau pirkti abrikosų. Valio valio! Bet d...Pagaliau gavau pirkti abrikosų. Valio valio! Bet dabar klausimėlis iškilo, kiek gramų tavjame kepimo miltelių pakelyje? :) Manajame 30 g :)Astahttps://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-53297598671771975472010-08-09T09:09:55.155+02:002010-08-09T09:09:55.155+02:00Ačiū, Asta! :) Skanaus pyrago ;)Ačiū, Asta! :) Skanaus pyrago ;)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-62559005779746112902010-08-07T19:15:04.982+02:002010-08-07T19:15:04.982+02:00o kaip gerai, kad nusipirkau levandų žiedų Lietuvo...o kaip gerai, kad nusipirkau levandų žiedų Lietuvoj. jie laukė savo eilės ir, manau, kad sulaukė :) atrodo tikrai labai skaniaiAstahttps://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-30521394842925196832010-08-05T20:23:57.760+02:002010-08-05T20:23:57.760+02:00Karolina, tai aš kaip pirštu į akį ;) Baisiai smag...Karolina, tai aš kaip pirštu į akį ;) Baisiai smagu :) Jei nuspręsi pamėginti, parašyk, kaip sekėsi.Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-60217935031899956702010-08-05T17:46:50.027+02:002010-08-05T17:46:50.027+02:00Amžių amžius noriu išsikepti kažką panašaus. Baisi...Amžių amžius noriu išsikepti kažką panašaus. Baisiai skaniai atrodo!Karolinahttps://www.blogger.com/profile/17767728830687935624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-10749406192613246152010-08-05T14:44:58.089+02:002010-08-05T14:44:58.089+02:00Dalia, jei minkštoki, tai gal geriau jų nekepti (a...Dalia, jei minkštoki, tai gal geriau jų nekepti (arba tik vos vos) ir apvoliok miltuose. Maniškiai buvo gan kieti ir kepant kiek patižo.Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-54959811167258409922010-08-05T12:59:57.406+02:002010-08-05T12:59:57.406+02:00Kai abrikosai apkepami svieste, kas gaunasi? Ar ji...Kai abrikosai apkepami svieste, kas gaunasi? Ar jie patyžta? Ar apskrunda? Mano tokie minkštoki abrikosai, ko gera pakaitinus išplertų išvisDaliahttp://www.7ravioli.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-46989056062955080562010-08-05T09:17:24.071+02:002010-08-05T09:17:24.071+02:00Nyu, ačiū už komentarą :) Levandos suteikia ypatin...Nyu, ačiū už komentarą :) Levandos suteikia ypatingo įdomaus skonio, tik nereikėtų jų padauginti, nes tuomet skonis bus per stiprus, kiek karstelėjęs. Pagal receptą jų reikia dėti šaukštą, aš kitą kartą gal dėčiau ir kiek mažiau. <br />P.S. Einu panaršyti tavųjų košių ;) :)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-21955014632950368402010-08-05T08:09:55.408+02:002010-08-05T08:09:55.408+02:00Vajė, nuotraukos labai gražios! O vilioja smarkiai...Vajė, nuotraukos labai gražios! O vilioja smarkiai pasigaminti šį pyragą. Taip norisi išbandyti levandas maiste (: Būtinai įsitrauksiu šį receptą į artimiausiu metu gaminamus, ačiū.Nyuhttps://www.blogger.com/profile/03121142759656055424noreply@blogger.com