tag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post6816890326947030032..comments2023-05-03T12:31:06.790+02:00Comments on Citrina ir bulvė: Dvi piadinosCitrina ir bulvėhttp://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-88120588132590182162011-07-12T11:49:25.588+02:002011-07-12T11:49:25.588+02:00kiek visko daug naujo sužinojau :) ypač dėl strutt...kiek visko daug naujo sužinojau :) ypač dėl strutto ;)<br /><br />kaip tik turiu figų, bet deja neturiu kumpio... reikia pasukti galvą kaip panaudot :)Egle Bhttps://www.blogger.com/profile/05999718434218673214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-33838762487173191382011-07-11T09:33:05.708+02:002011-07-11T09:33:05.708+02:00buna, buna, visuose supermerkatuose :) strutto ita...buna, buna, visuose supermerkatuose :) strutto italiskai :)Evelinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-32418357718116678802011-07-08T15:07:30.304+02:002011-07-08T15:07:30.304+02:00Ačiū :) Reikės kada nors išmėginti ir patiems pasi...Ačiū :) Reikės kada nors išmėginti ir patiems pasigamint. Tik kiaulės taukų reikės iš kažkur susiveikt... :) nors nežinau, gal ir būna pardėse...Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-19302342553711807862011-07-08T14:27:18.706+02:002011-07-08T14:27:18.706+02:00receptas pagal kuri darau as, buvo prie keptuves :...receptas pagal kuri darau as, buvo prie keptuves :)))) tai mums dviems jamu 250g miltu, biskutuka sodos ant saukstelio galiuko, pora geru saukstu tauku kiaules, ketvirtis stiklines (apie 125 ml) pasildyto pieno ir jame istirpintu svieziu mieliu. Viska isminkau, palieku valandai, is sito kiekio trys piadinos iseina. bet mes tai ne taip mandrai jas idarinejam, mums labai patinka su stracchino ar crescensa suriu ir garzgarstem, ar tiesiog su prosciutto cruto...:)Evelinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-4562834289600979222011-07-07T10:19:06.256+02:002011-07-07T10:19:06.256+02:00Indre, aha, aš irgi alpstu nuo šitų trijų ingredie...Indre, aha, aš irgi alpstu nuo šitų trijų ingredientų. :)Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-62330073114824493792011-07-07T09:44:41.754+02:002011-07-07T09:44:41.754+02:00Kai figas pamačiau taip seilės susikaupė, šakės. O...Kai figas pamačiau taip seilės susikaupė, šakės. O derinys su ožkos pieno sūriu ir gražgarstėmis skamba kaip gabalėlis dangaus...Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-81328962762289786992011-07-06T17:55:00.954+02:002011-07-06T17:55:00.954+02:00Mindaugai, hm, gerą mįslę tu čia užminei... :) Na,...Mindaugai, hm, gerą mįslę tu čia užminei... :) Na, reiktų galvoti, kas derėtų prie ožkos sūrio ir kumpio... Man kažkaip peršasi gervuogės arba persikai... Nors šiaip, kaip Evelina rašė, piadinas galima visaip įdarinėti, žodžiu, tuom, kuo fantazija leidžia ;) <br />Į quesadillas iš principo panašu, tik šios, berods, iš kukurūzų miltų gaminamos? Šiaip aš nesu jų ekspertė, reiktų pasidomėti...Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-85789062468615366902011-07-06T16:57:45.014+02:002011-07-06T16:57:45.014+02:00Džiugu matyt kažka naujo :) Dabar galvoju, kuo Lie...Džiugu matyt kažka naujo :) Dabar galvoju, kuo Lietuvoje pakeisti šviežias figas??? :-/ <br /><br />Ar teisingai supratau, jog šis patiekalas artimas ispanų "quesadillas"?Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-5549960376052809102011-07-06T10:19:49.857+02:002011-07-06T10:19:49.857+02:00Jurga, yra jau. Aišku, jos nėra tokios saldžios ka...Jurga, yra jau. Aišku, jos nėra tokios saldžios kaip esu ragavusi Italijoj, bet gyvent galima :)<br /><br />Evelina, o tai jūs piadinų gaminimo ir valgymo specai ;) O gal kokį riminietiškos piadinos receptėlį (pačio paplotėlio) parašytum? Skaičiau, kad jas arba su aliejumi, arba su taukais gamina, kaip darai tu?..Citrina ir bulvėhttps://www.blogger.com/profile/11936852146272157992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-31807782507633336172011-07-06T09:05:53.201+02:002011-07-06T09:05:53.201+02:00Maniskio tetis is Rimini, tai piadina ant musu sta...Maniskio tetis is Rimini, tai piadina ant musu stalo mazdaug karta per savaite istisus metus :) Tik mes darom truputi kitaip. Piadina kepam patys (as atsakinga uz blynu pagaminima, Carlo uz kepima :) ), o tada dedam ant stalo viska ka turim, ir kiekvienas ja farsiruojasi kaip nori :)Evelinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5571706488046760891.post-90379429640966350502011-07-06T07:19:49.663+02:002011-07-06T07:19:49.663+02:00Jau figų pas jus yra? Kaip norėčiau dabar :)Jau figų pas jus yra? Kaip norėčiau dabar :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.com