2010 m. rugsėjo 3 d., penktadienis

Aviečių ir nektarinų trupininis su šokoladu



Pagaliau nuo džiovinamų baravykų atsilaisvino orkaitė :) ir galima imtis kitų mažų kepinėlių. Šįkart be ilgų įžangų - improvizuotas, greit pagaminamas nektarinų ir aviečių trupininis su šokoladu.


3 smaguriams
Gaminimo trukmė: apie 35 min.

1 stiklinė aviečių
2 nektarinai

Trupiniams:
100 g miltų
3 šaukštai cukraus
50 g sviesto
3 šaukštai mėgiamų riešutų
30 g pieniško arba juodojo šokolado

1. Pirmiausia paruoškite trupinius. Visus trupinių ingredientus suberkite ant stalo ir minkydami pirštais pagaminkite trupinius.
2. Skiltelėmis supjaustykite nektarinus ir sudėkite į mažus indelius ar į vieną didesnį. Suberkite avietes.
3. Ant viršaus užberkite pasigamintų trupinių ir pašaukite į 180C laipsnių karščio orkaitę. Kepkite apie 20 min.



Skanaus ir gražaus, saulėto, nerūpestingo rudeninio savaitgalio!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą