Receptai

Užkandžiai
Špinatų ir kedro riešutų pyragas
Sicilietiški įdaryti ryžių kamuoliukai, arba Arancini
Persikų ir ožkos sūrio pyragas su rozmarinais
Toskanietiškas vištienos kepenėlių paštetas
Pikantiški keksiukai su moliūgais ir feta
Sūrio suflė
Sūdyta lašiša su garstyčių ir medaus padažu
Avokadų užtepėlė gvakamolė
Pyragas su Camembert'o sūriu ir obuoliais
Dvi piadinos
Gnocco fritto su kumpio griežinėliais
Rūkytos lašišos ir apelsinų tepalas

Salotos
Trumpųjų makaronų ir šviežių pomidorų salotos
Karšto ožkos sūrio salotos
Keptų baklažanų salotos su fetos sūriu ir granato grūdeliais
Labai lengvos salotos su granato grūdeliais
Kriaušių ir špinatų salotos su Halloumi sūriu
Ant grotelių keptų persikų, mozzarellos ir gražgarsčių salotos
Šaltos makaronų, vyšninių pomidorų ir cukinijos salotos

Sriubos
Šalta kreminė avokadų ir kokosų sriuba
Makaronai su avinžirniais, arba Pasta e ceci
Pomidorų ir pankolių sriuba su fetos gabalėliais
Trinta brokolių sriuba su šonine
Trinta kalafijorų sriuba su migdolais
Trinta kriaušių, Rokforo sūrio ir špinatų sriuba
Trinta saliero šaknies sriuba su trumų aliejumi
Špinatų sriuba su lašiša
Gazpacho

Karštieji patiekalai
  • Daržovės
Baklažanų apkepas Parmigiana di melanzane
  • Makaronai, gnocchiai
Makaronai su tunu
Makaronai su cukinijų pesto padažu
Juodieji makaronai su krevetėmis ir avokadu
"Ausytės" su brokoliais, arba Orecchiette ai broccoli
Naminės "ausytės" su mėsos suktinukais, arba Orecchiette con le brasciole
Makaronai su baravykais, arba Taglietelle ai porcini
Makaronai su kalafijorų padažu, arba Pasta cu brocculi riminati
Makaronai su midijomis ir pomidorais
Naminiai gnocchiai su gorgonzolos sūrio ir šalavijų padažu
Makaronai su citrinos padažu, arba Taglietelle al limone
"Ausytės" su mėtų padažu, arba Orecchiette al pesto di menta
Makaronai su žirnelių padažu
Makaronai su moliuskais, arba Pasta alle vongole
Makaronai su voveraitėmis ir cukinija
Spagečiai su baklažanų kukuliais
Spagečiai su tunų ikrais, arba Spaghetti alla bottarga di tonno
  • Ryžiai
Rizotas su baravykais
  • Žuvis ir jūros gėrybės
Express lašiša su pesto padažu, petražolėmis ir kaparėliais pagardintais ryžiais
Ant iešmo keptos karališkosios krevetės su raudonaisiais svogūnais ir paprikomis
Ant grotelių kepta dorada, sardinės ir arbūzas
  • Paukštiena
Kalakutiena įdarytos apvaliosios cukinijos
Vištiena jamaikietiškai
  • Kiauliena
Mėsos kukuliai saldžiarūgščiame padaže, arba Polpette in agrodolce
  • Jautiena
Liepsningasis chili con carne
  • Aviena
Avienos šonkauliukai pomidorų padaže
  • Triušiena
Triušiena garstyčių padaže, arba Lapin à la moutarde

Garnyrai
Ant grotelių keptos daržovės su mėtomis

Padažai, pagardai
Avokadų užtepėlė gvakamolė
Česnakinis padažas aïoli

Desertai

Braškių ir bazilikų pyragas
Nektarinų trupininis
Keksiukai su trešnėmis
Paprastutis bananų ir pasifloros vaisių desertas
Abrikosų ir levandų pyragas
Aviečių ir nektarinų trupininis su šokoladu
Obuolių pyragas su graikiškais riešutais
Karamelizuotų moliūgų ir migdolų pyragas
Irisiniai batonėliai su riešutais
Šokoladinis pyragas su kriaušėmis
Šokolado suflė
Klasikiniai keksiukai su mėlynėmis
Bananų duonelė su datulėmis
Rabarbarų pyragas, arba Rubarbstaart
Migdolinis pyragas su braškėmis
Persikų ir prancūziškos duonos pudingas
Ant grotelių keptos figos su maskarponės ir migdolų kremu
Morkų pyragas su kuminu
Eklerai su apelsinų kremu ir šokoladu
Citrininė tarta su baltymų kepure
Clafoutis su abrikosais

Gėrimai
Mangų ir bazilikų kokteilis
Rabarbarų ir braškių kokteilis
Medumi pateptų kriaušių ir imbiero kokteilis